ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θέλει μεγάλη προσοχή

Θέλει μεγάλη προσοχή

Ένα δυνατό παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου, το πρώτο για τους «32» του Europa League, δίνει απόψε ο Ολυμπιακός και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και το μηδέν στην άμυνα.

Μάλιστα, η ουκρανική ομάδα έχει σκοράρει και στα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στην Ευρώπη.

Στα προκριματικά του Champions League σκόραρε στην Τσεχία (1-1 με τη Σλάβια Πράγας, για τον 3ο προκριματικό γύρο) και στην Ολλανδία (ήττα 3-1 από τον Άγιαξ, για τα πλέι οφ).

Στον όμιλο του Europa League, βρήκε γκολ και στις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Σκόραρε στην Τσεχία (2-2 με τη Γιάμπλονετς), στη Γαλλία (νίκη 2-1 επί της Ρεν) και στο Καζακστάν (νίκη 1-0 την Αστάνα).

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, γνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία του και θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός ώστε να τα καταφέρει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ