ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ακόμα βλέπουν εφιάλτες με Ποντένσε!

Ακόμα βλέπουν εφιάλτες με Ποντένσε!

Τα τεράστια αγωνιστικά προσόντα του Ντάνιελ Ποντένσε, είναι γνωστά σε όλους. Δεν χρίζουν αμφισβήτησης από κανέναν, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να φροντίζει συνεχώς να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Κάτι που έκανε και κόντρα στην ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας πολύ καλή συνεργασία με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Ο νεαρός άσος του Θρύλου ήταν πάρα πολύ δραστήριος στη δεξιά πτέρυγα, αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα των «κιτρινόμαυρων» και με τα ζογκλερικά του, «χόρεψε» πάρα πολλές φορές τους παίκτες που τον μάρκαραν, με τον Μπακάκη να βλέπει ακόμα… εφιάλτες.

Μάλιστα, ο Ποντένσε ήταν και ο δημιουργός του τρίτου γκολ των Πειραιωτών, μιας και έπειτα από φανταστική ατομική προσπάθεια και ιδανική ασίστ στον Χασάν, ο Αιγύπτιος έκανε το 3-1.

Όπως και να ‘χει, ο Πορτογάλος έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, ενόψει και της συνέχειας. Αρχής γενομένης από τη ρεβάνς με την Νταναμό, στο Κίεβο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ