ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το στοιχείο που πρέπει να βελτιώσει άμεσα...

Το στοιχείο που πρέπει να βελτιώσει άμεσα...
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με 4-1 επί της ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκεί όπου μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να βρέθηκαν πίσω στο στορ, ωστόσο πραγματοποίησαν εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, σκορπίζοντας στους… 4 ανέμους τους «κιτρινόμαυρους».

Ωστόσο, στην αναμέτρηση με την Ντιναμό, στο Κίεβο, ο Θρύλος θα πρέπει να βελτιώσει κάποια στοιχεία, για να φτάσει στην πρόκριση στους «16» του Europa League. Ένα από αυτά που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, είναι να αποφύγουν τα λάθη, τα οποία τους κόστισαν σε προηγούμενα παιχνίδια.

Παράλληλα, κόντρα στην ουκρανική ομάδα, άπαντες θα πρέπει να μπουν αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι στο 100% από το πρώτο κιόλας λεπτό. Κάτι, δηλαδή, που δεν έκαναν στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε αμφότερα τα δύο παιχνίδια δέχθηκαν γκολ μόλις στο 3', με αποτέλεσμα να βρεθούν να «κυνηγάνε» στο σκορ με το… καλημέρα. Και κάτι που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση.

Για αυτό το λόγο, λοιπόν, χρειάζεται τεράστια προσοχή από όλους, προκειμένου να γίνει η… δουλειά και να εξασφαλισθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ