ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχεις τρελάνει την Ευρώπη, πρόσφατα. Κάντο ξανά! (video)

Έχεις τρελάνει την Ευρώπη, πρόσφατα. Κάντο ξανά! (video)

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018. Μία ημερομηνία-σταθμός στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού. Μία ημερομηνία που δεν θα ξεχαστεί. Μία ημερομηνία που θα μείνει στην ιστορία, δίχως καμία αμφιβολία. Ήταν εκείνο το βράδυ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όταν ο Θρύλος γονάτιζε την τεράστια Μίλαν (3-1). Πριν το παιχνίδι, κανείς δεν του έδινε πιθανότητες. Κάτι η τεράστια φανέλα της ιταλικής ομάδας, κάτι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ήθελε νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση, έκαναν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο Θρύλος, όμως, τα κατάφερε.

Και πάνω σε αυτό πρέπει να «χτίσει» στον αποψινό αγώνα, στο Κίεβο. Ναι, δεν είναι ίδιες ομάδες η Μίλαν και η Ντιναμό Κιέβου. Προφανέστατα. Ωστόσο, με δεδομένο το 2-2 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Ολυμπιακού και θα πρέπει να κάνει ό,τι και κόντρα στους «ροσονέρι»: Υπέρβαση για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Δύσκολο; Ναι! Απίθανο; Όχι, Ολυμπιακός είσαι!

Μπορεί η Ντιναμό Κιέβου, λοιπόν, να είναι περισσότερο στα μέτρα του από την σπουδαία Μίλαν, ωστόσο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, πριν μία εβδομάδα, στον Πειραιά, μετατρέπει την υπόθεση-πρόκριση στους «16» του Europa League σε υπέρβαση για τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα που τρέλανε την Ευρώπη, πολύ πρόσφατα κιόλας, μπορεί να ξανακάνει το ίδιο. Απόψε. Θρύλε, μπορείς!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ