ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα «μαγειρέματα» της UEFA

Τα «μαγειρέματα» της UEFA

Μία... χαρά τα κατάφεραν στο Κίεβο και ήρθε ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και να πάρουν την πρόκριση, ωστόσο η αντιμετώπιση της διαιτησίας δεν ήταν και η καλύτερη.

Τα «μαγειρέματα» της UEFA έπιασαν τόπο. Ας είναι καλά η παρέα του Θεοδωρίδη και ο Ιβάν Κρούζλιακ με τη διαιτησία του στο Κίεβο.

Ο Σλοβάκος διαιτητής έπαιξε φουλ έδρα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ουκρανία, με τη Ντιναμό και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι γηπεδούχοι θα έπρεπε να είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω των δυνατών μαρκαρισμάτων, τα περισσότερα από τα οποία έμειναν ατιμώρητα.

Πάντως, το «μήνυμα» εστάλη από την πρώτη φάση του αγώνα, όταν μαρκάρισμα (από πίσω) του Μπουγιάλσκι στον Γκιλιέρμε για κίτρινη κάρτα, έγινε απλό φάουλ. Φυσικά, αυτές οι φάσεις στη... σούμα ήταν πολλές, ενώ άλλο παράδειγμα είναι το γεγονός πως ο Κετζιόρα κατάφερε να βγάλει την αναμέτρηση με... μόνο μία κίτρινη.

Ο ρέφερι από τη Σλοβακία ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι της Ντιναμό, ο Ολυμπιακός έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και κάπως έτσι ήρθε ο αποκλεισμός για τον Θρύλο.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, δικαιολογημένα έχουν παράπονα από τη διαιτησία στο Κίεβο και την αντιμετώπιση που έτυχαν από τον Κρούζλιακ...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ