ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

«Αυτό μας στοίχισε»

«Αυτό μας στοίχισε»

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά του, δίχως να καταφέρει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε και στα 2 ματς με την Ντιναμό Κιέβου, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για το δύσκολο πρόγραμμα του Θρύλου και τις απουσίες του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς:

Την αναμέτρηση στο Κίεβο και την αίσθηση πως ο Ολυμπιακός «αυτοκτόνησε», διότι στον αγωνιστικό χώρο έδειχνε πιο καλός, αλλά η Ντιναμό πιο ουσιαστική: «Είναι κάπως έτσι. Όπως το περιγράφετε. Τα δύο ματς ήταν ισορροπημένα και ίσως και από τις ευκαιρίες. Στο πρώτο ματς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Σε αυτό το επίπεδο πληρώνεις την έλλειψη αποτελεσματικότητας. Μας στοίχισε αυτό. Εμείς δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας». 

Το δύσκολο πρόγραμμα και τις απουσίες: «Αυτό ήταν το πρόγραμμα. Ξέραμε πως ήταν πιεστικό. Μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός το έχει αυτό. Δεν υπολογίζαμε όμως τις απουσίες των Λάζαρου, Βούκοβιτς και Ομάρ και την τιμωρία του Καμαρά. Δεν το αναφέρουμε αυτό ως δικαιολογία. Πρέπει μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να μπορεί να τα καταφέρνει με τέτοιο πρόγραμμα, να κάνει... θυσίες και να προσπαθεί.»

Το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη και το 2-2 στο τέλος, το σημερινό ματς και το εάν είναι ένας ανόητος αποκλεισμός από μία ομάδα που ήταν πιο καλή και μένει έξω: «Πραγματικά εάν δούμε τα δύο ματς μπορεί να ήμασταν καλύτεροι σε κάποια σημεία αλλά δεν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Έχουμε ευθύνη για το πρώτο ματς που παραχωρήσαμε χώρο στον αντίπαλο. Στο δεύτερο παιχνίδι δώσαμε επίσης στον αντίπαλο την ευκαιρία επειδή δεν ήμασταν οι πιο αποτελεσματικοί. Στο ποδόσφαιρο πάντα προκρίνεται η πιο αποτελεσματική ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν ήμασταν εμείς».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ