Με Σολδάνο στην κορυφή
Την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί κόντρα στη Λαμία, στο Καραϊσκάκη, για τη ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, έκανε γνωστή ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Γιούρι Λοντίγκιν, λοιπόν, επιλέχθηκε από τον Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου, κάτι που σημαίνει ότι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.
Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Φράνκο Σολδάνο, ενώ ως δεξί εξτρέμ θα αγωνιστεί ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Λοντίγκιν, Κούτρης, Μιράνα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλέρμε, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Μασούρας, Σολδάνο, Γκερέρο.
Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία! / The line-up for today's match against Lamia FC!#olympiacos #GreekCup #OLYLAM #LineUp pic.twitter.com/qm1irdzxwL
— Olympiacos FC (@olympiacos_org) 28 Φεβρουαρίου 2019









