ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

«ΟΧΙ στη βία. Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία να βρεθούν άμεσα οι δράστες αυτής της αθλιότητας»

«ΟΧΙ στη βία. Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία να βρεθούν άμεσα οι δράστες αυτής της αθλιότητας»

Το μήνυμά της για όσα τραγικά έγιναν χθες στο Παπαστράτειο έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανεβάζοντας μία ομαδική φωτογραφία με τον Γιάννη, ο οποίος ήταν χθες στο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ λέει ΟΧΙ στη βία. Χθες στο Παπαστράτειο κουκουλοφόροι με ρόπαλα και μαχαίρια επιτέθηκαν σε οικογένειες, σε μικρά παιδιά και σε άτομα που παρά τις κινητικές δυσκολίες είναι νικητές της ζωής. Όπως ο Γιάννης. Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία, τον λαλίστατο Υπουργό Αθλητισμού, τους αρμόδιους Υπουργούς και την παραδομένη στις ορέξεις των κουκουλοφόρων ΕΛ.ΑΣ. να βρεθούν άμεσα οι δράστες αυτής της αθλιότητας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ λέει ΟΧΙ στη βία. Χθες στο Παπαστράτειο κουκουλοφόροι με ρόπαλα και μαχαίρια επιτέθηκαν σε οικογένειες, σε μικρά παιδιά και σε άτομα που παρά τις κινητικές δυσκολίες είναι νικητές της ζωής. Όπως ο Γιάννης. Απαιτούμε από την εξαφανισμένη Πολιτεία, τον λαλίστατο Υπουργό Αθλητισμού, τους αρμόδιους Υπουργούς και την παραδομένη στις ορέξεις των κουκουλοφόρων ΕΛ.ΑΣ. να βρεθούν άμεσα οι δράστες αυτής της αθλιότητας. #Olympiacos #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις 3 Μάρ, 2019 στις 9:13 πμ PST

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ