ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο «Olympiacos Xperience»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο «Olympiacos Xperience»

Στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13/3) το 2ο «Olympiacos Xperience», όπου εκπρόσωποι των χορηγών της ομάδας έζησαν μία ημέρα σαν ποδοσφαιριστές του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, το πρωί, το πούλμαν των «ερυθρολεύκων» παρέλαβε τους εκπροσώπους από το parking του Καραϊσκάκη, μεταφέροντάς τους στο Ρέντη. Το προσωπικό του Προπονητικού Κέντρου υποδέχτηκε τους συμμετέχοντες και ανέλαβε να τους ξεναγήσει στους χώρους, όπου προπονούνται οι ποδοσφαιριστές τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των Ακαδημιών, αφού πριν γευμάτισαν στο εστιατόριο της ομάδας.

Στη συνέχεια, παρακολούθησαν την προγραμματισμένη προπόνηση και έπειτα, όλοι τους συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, καθώς και με το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην πάρουν και αυτόγραφα των παικτών της μεγάλης τους αγάπης!

Επόμενος σταθμός, ήταν ο Ναός! Το πούλμαν του Θρύλου παρέλαβε και πάλι τους συμμετέχοντες και τους επέστρεψε εκεί από όπου τους παρέλαβε, ολοκληρώνοντας μια άκρως... «ερυθρόλευκη» ημέρα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ