ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

«Καλύτερος με την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς»

«Καλύτερος με την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς»

Για τη συνεργασία που έχει με τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, αλλά και τη δική του παρουσία στην ομάδα, μίλησε ο Αχμέντ Χασάν στο «El-ahly».

Ο Αιγύπτιος του Θρύλου έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Πορτογάλο τεχνικό, όπως αναφέρει άλλωστε και ο ίδιος, και τονίζει πως η επιστοσύνη του κόουτς είναι αυτή που τον κάνει καλύτερο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω λάμψει με τον Ολυμπιακό, το τελευταίο διάστημα, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι το γεγονός πως παρέμεινα μακριά από έναν ακόμα τραυματισμό και είμαι υγιής! Ήταν οι τραυματισμοί που με κράτησαν μακριά από το σκοράρισμα στο ξεκίνημα της σεζόν με τον Ολυμπιακό και οι λόγοι των εμφανίσεων μου στο πρώτο μισό.

Είναι σημαντικό για εμένα, η εμπιστοσύνη του προπονητή προς το πρόσωπο μου. Εξάλλου, με τον Πέδρο Μαρτίνς γνωριζόμαστε από την συνεργασία μας στην Πορτογαλία, με την Ρίο Άβε. Η αυτοπεποίθηση που παίρνεις από τον προπονητή σου είναι πολύ σημαντική. Τόσο για εμένα, όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή.

Έχοντας την εμπιστοσύνη του, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά που καταβάλεις στην προπόνηση, σε βοηθάει κατά την διάρκεια των αγώνων».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ