ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χωρίς Καμπιάσο, Φουστέρ στην Αρκαδία

Χωρίς Καμπιάσο, Φουστέρ στην Αρκαδία

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν, με πρωινή προπόνηση, σήμερα την προετοιμασία τους, με τον Μάρκο Σίλβα ν' ανακοινώνει και την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Εκτός έμειναν οι Εστέμπαν Καμπιάσο, Νταβίντ Φουστέρ, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Σάσα Ζντιέλαρ, με τον Πορτογάλο τεχνικό των πρωταθλητών να επιλέγει τους εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Στη σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στου Ρέντη, ο Μάρκο Σίλβα έριξε το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στο κομμάτι της τακτικής, ενώ αρκετή δουλειά έγινε από το τεχνικό επιτελείο των "ερυθρόλευκων" και στον τομέα των στατικών φάσεων, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Καμπιάσο έμεινε εκτός περισσότερο για προληπτικούς λόγους εξαιτίας μιας σύσπασης στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, χωρίς ωστόσο, να εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάστασή του.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Νταβίντ Φουστέρ ελέω του αιματώματος που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Σάσα Ζντιέλαρ δεν ακολούθησε το πρόγραμμα, καθώς είναι άρρωστος. Όσον αφορά τον Ανδρέα Μπουχαλάκη συνέχισε το συντηρητικό του πρόγραμμα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Επέστρεψαν στη δουλειά

    Επέστρεψαν στη δουλειά

    Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το 4ημερο ρεπό, ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ματς με τον Πανθρακικό.

  • Απρόοπτο με Μπαντή

    Απρόοπτο με Μπαντή

    Εκτός αποστολής ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, λόγω υψηλού πυρετού, για το ματς με τον Ολυμπιακό.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ