Δεν μπορεί να γλιτώσει το -6!
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί η απολογία του Παναθηναϊκού για τα έκτροπα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Οι «πράσινοι» βρίσκονται αντιμέτωποι με πολύ βαριά τιμωρία. Και αυτό θα είναι το αναμενόμενο, μιας και, με όσα έχουν γίνει, δεν βλέπουμε πώς θα γλιτώσει την αφαίρεση βαθμών, το -6 για την ακρίβεια.
Στον Παναθηναϊκό δίνουν τη δική τους «μάχη», αλλά τα γεγονότα «μιλάνε» από μόνα τους. Και αυτά «λένε» πως για τα αίσχη της Κυριακής στο ΟΑΚΑ δεν μπορεί να γλιτώσει τη βαριά τιμωρία και ας προσπαθούν να πείσουν πως δεν... έγινε τίποτα.
Τα δύο ντου στον αγωνιστικό χώρο, εκ των οποίων στο πρώτο της επίθεσης ηγείται υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα επεισόδια από τα οποία ένας φίλαθλος έχασε την όρασή του, είναι μερικά απ’ όσα σοβαρά έγιναν το βράδυ της Κυριακής.









