ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όρθια η Ελλαδάρα με «ερυθρόλευκους» πρωταγωνιστές!

Όρθια η Ελλαδάρα με «ερυθρόλευκους» πρωταγωνιστές!

Με έναν πολύτιμο βαθμό επιστρέφει από τη Βοσνία η Ελλάδα, μετά το 2-2 στη Ζένιτσα. Από την τρικυμία του α’ ημιχρόνου (2-0), στην επιστροφή (2-2) και παραλίγο στη μεγάλη ανατροπή για την Εθνική μας. Ο Φορτούνης στο 64’ με άπιαστο πέναλτι και ο Κολοβός στο 85’ σκόραραν για τη γαλανόλευκη που θα μπορούσε να πάρει και το «διπλό». Έπαιξαν και οι 4 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: 90λεπτο ο Φορτούνης και ο Κούτρης, από ένα ημίχρονο ο Μπουχαλάκης και ο Μασούρας.

Η εκκίνηση της Εθνικής Ελλάδας στο παιχνίδι θύμιζε... τρικυμία. 1-0 ο Βίστσα στο 10’, 2-0 ο Πιάνιτς με άπιαστο φάουλ στο 15’, την ώρα που η γαλανόλευκη πελαγοδρομούσε. Πάντως, θα μπορούσαμε να είχαμε μειώσει, με τον Φορτούνη να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 22’ και τον Δώνη να απειλεί με κεφαλιά στο 33’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, είδαμε κάτι διαφορετικό. Ο Φορτούνης κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε ο ίδιος από την άσπρη βούλα στο 64’, μειώνοντας σε 2-1. Ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε ο Πιάνιτς για σκληρό μαρκάρισμα στον Ζέκα. Η Εθνική πίεσε, έγινε πιο επιθετική και ισοφάρισε στο 85’ με την κεφαλιά του Κολοβού από τη σέντρα του Ζέκα (2-2), ενώ λίγο νωρίτερα ο σκόρερ και ο Σάμαρης είχαν απειλήσει στο 77’ και στο 78’, αντίστοιχα.

Η Εθνική Ελλάδας πάλεψε να ολοκληρώσει την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη Βοσνία με έναν βαθμό. Θα μπορούσε να πάρει τη μεγάλη νίκη, αλλά και αυτός ο βαθμός κρίνεται πολύτιμος.

Βοσνία: Σέχιτς, Μπίτσακτσιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Βίστσα, Ντούλιεβιτς (80’ Μιλόσεβιτς), Πιάνιτς, Τσίμιροτ (93’ Κρούνιτς), Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Τζέκο (90’ Γκόγιακ).
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (80’ Κουλούρης), Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μπουχαλάκης (46’ Μασούρας), Κουρμπέλης (67’ Κολοβός), Ζέκα, Φορτούνης, Δώνης, Σάμαρης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ