ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Είμαι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό»

«Είμαι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό»

Σε βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Ολυμπιακού έχει εξελιχθεί ο Γκιλιέρμε, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την αναγνώριση του Πέδρο Μαρτίνς, των συμπαικτών του και του κόσμου.

Μάλιστα, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο Καραϊσκάκη, ο Βραζιλιάνος μέσος σκόραρε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, έπειτα από ωραία κεφαλιά στο 50’, κάνοντας το 1-1. Και ανοίγοντας το δρόμο για την ανατροπή και τη νίκη με 2-1.

Ο έμπειρος χαφ του Θρύλου, λοιπόν, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, τονίζοντας ότι αφιέρωσε το τέρμα που σκόραρε στο γιο του, ενώ ανέφερε ότι είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

«Ήταν μία πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα. Κάναμε ακόμα μία νίκη μπροστά στους οπαδούς μας. Ήμουν σε θέση να σκοράρω και το σημαντικό για μένα ήταν ότι αφιέρωσα το γκολ στον γιο μου, τον Νταβίντ. Ήταν κάτι που το έψαχνα για να του το αφιερώσω. Το γκολ αυτό ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ και βοήθησε να νικήσουμε. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό σερί νικών και είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στην ομάδα την πρώτη χρονιά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γκιλιέρμε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ