ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Θρίαμβος Βαγγέλη Μαρινάκη κόντρα σε όλους και σε όλα!

Θρίαμβος Βαγγέλη Μαρινάκη κόντρα σε όλους και σε όλα!

Δεν έχουν τελειωμό οι επιχειρηματικοί θρίαμβοι του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κόντρα σε όλους και σε όλα, συνεχίζει να αναπτύσσει τις επιχειρηματικές του δράσεις, ακόμα και πέρα από τον Ατλαντικό.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Diamond S Shipping γιόρτασε την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, χτυπώντας το «Opening Bell» και κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Παρασκευής, 5 Απριλίου, 2019.

Στην τελετή, λοιπόν, παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Diamond S Shipping, Craig Stephenson, τα μέλη του Δοικητικού Συμβουλίου της Diamond S Shipping  Γεράσιμος Καλογηράτος και Γεράσιμος Βεντούρης, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης και η Αθανασία Μαρινάκη της Capital Maritime, καθώς και άλλα μέλη της διοικήσεως και του Διοικητικού Συμβουλίου της Diamond S Shipping.

Να σημειωθεί ότι η Diamond S αποτελεί εταιρεία spin off της Capital Product Partners LP, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, της WR Ross & Co. (του Αμερικανού Υπουργού Εμπορίου Wilbur Ross) και άλλων θεσμικών επενδυτών, όπως οι China Investment Corp (το μεγαλύτερο κρατικό επενδυτικό fund της Κίνας), First Reserve Management και CarVal Investors (επενδυτικός βραχίονας της Cargill).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ