Ανελέητο κράξιμο από Χούμπελ για Γκαγκάτση και Παπαδόπουλο!
«Επίθεση» για τους χειρισμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο (όπως αυτό με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και την αποζημίωση ύψους 350.000 ευρώ!) και τις αποφάσεις των μελών της Super League (για την παραμονή του Βασίλη Γκαγκάτση στο ΔΣ!) εξαπέλυσε ο Χέρμπερτ Χούμπελ στο σημερινό ΔΣ της ΕΠΟ!
«Είναι δυνατόν να μη διώξετε άμεσα τον κ. Γκαγκάτση με καταδίκη 5 ετών;», ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA απευθυνόμενος προς τον Ευάγγελο Μπαταγιάννη, πρόεδρο της Super League.
Φυσικά, από την προσοχή του δεν διέφυγε ούτε το θέμα με την τεράστια αποζημίωση του Γιαννάκη Παπαδόπουλου! «Είναι δυνατόν σοβαρότατα θέματα όπως αυτό του Παπαδόπουλου και τα 350.000 ευρώ να τα περνάτε στα... πεταχτά και στα διάφορα θέματα των συμβουλίων λες και μιλάμε για ασήμαντο ποσό;».
Τέλος, απείλησε και με κυρώσεις. «Στο επόμενο ΔΣ της Λίγκας θα είμαστε εκεί για να καταλάβουν τα μέλη σας τη δεινή θέση του ποδοσφαίρου σας. Τον Μάιο θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις».








