Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το τελευταίο ματς στο Ναό (photo)
Το τελευταίο του παιχνίδι στο Καραϊσκάκη για τη φετινή σεζόν δίνει την Κυριακή (14/4, 19:00) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Ξάνθη, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η «δίψα» στις τάξεις του κόσμου των «ερυθρολεύκων» για την εν λόγω αναμέτρηση, λοιπόν, είναι τεράστια. Άπαντες θέλουν να δώσουν το «παρών» στο Ναό και να βρεθούν για τελευταία φορά φέτος στο πλευρό των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να τους στηρίξουν να φτάσουν στη νίκη.
Παράλληλα, ο λαός του Θρύλου θέλει να χειροκροτήσει τους Πειραιώτες για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που συνεχίζουν να πραγματοποιούν, παίζοντας το καλύτερο και ελκυστικότερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αυτό, πλέον, το αναγνωρίζει κάθε νοήμων άνθρωπος.
Την Κυριακή, λοιπόν, ο Ολυμπιακός δίνει την τελευταία… παράσταση στο «σπίτι» του και κανείς δεν θέλει να λείπει. Με το φαληρικό γήπεδο να αναμένεται να είναι κατάμεστο, όπως και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Μάλιστα, από σήμερα (10/4), τα εισιτήρια του ματς με την ακριτική ομάδα βρίσκονται στη διάθεση του κόσμου, μέσω ίντερνετ. Με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να προχωράει στην παρακάτω ανάρτηση:










