ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Δύο πανό, πολλά χαμόγελα, μία τεράστια προσφορά αγάπης!

Δύο πανό, πολλά χαμόγελα, μία τεράστια προσφορά αγάπης!

Η ξεχωριστή κίνηση κατοίκων της Μάνδρας προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δείχνει πολλά. Αναφερόμαστε, φυσικά, στα δύο πανό που τοποθετήθηκαν χθες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δύο πανό, πολλά χαμόγελα, μέσα στα οποία και εκείνο του ηγέτη του Θρύλου, μία τεράστια προσφορά αγάπης.

Η προσφορά του Ολυμπιακού προς τους κατοίκους της Μάνδρας, μετά τις φονικές πλημμύρες, υπήρξε καθοριστική και πολύ μεγάλη. Άλλωστε, μετά από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, η έμπρακτη στήριξη προς την τοπική κοινωνία ήταν τεράστια. Και για μεγάλο χρονικό διάστημα, μιας και εκτός από χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης, υπήρξε και καθημερινή βοήθεια στην εκτέλεση των έργων ώστε να αποκατασταθούν πολλές ζημιές στην περιοχή.

«ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Δύο χρόνια δίπλα μας, για πάντα στις καρδιές μας. Μάνδρα Αττικής» αναφερόταν στο ένα πανό.

Στο άλλο, υπήρχε το εξής μήνυμα: «Η πόλη μας ξαναγεννήθηκε με του Θεού τη χάρη, γιατί σε έχουμε στο πλάι μας, Βαγγέλη, παλικάρι».

Δύο πανό που «λένε» πολλά. Πιο πολλά, όμως, «λένε» τα χαμόγελα των κατοίκων της περιοχής. Ξέρουν να εκτιμούν όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό τους, σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή που πέρασαν. Και ένας από εκείνους που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα τους, ήταν ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ