ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Σαν τίτλος το γεγονός ότι πάντα μας στηρίζουν» (video)

«Σαν τίτλος το γεγονός ότι πάντα μας στηρίζουν» (video)

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πάρα πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες και ακόμη και αυτοί που έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής, τα δίνουν όλα στο γήπεδο, στάθηκε ο Μαντί Καμαρά, μιλώντας στο Olympiacos TV. Παράλληλα, ο νεαρός μέσος από τη Γουινέα αποθέωσε τον κόσμο του Θρύλου και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τα πάντα για να τους προσφέρουν έναν τίτλο την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Είναι η όρεξη που έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, πάρα πολύ έμπειροι, που όμως όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν παίζουν πάντα, έχουν πάντα την όρεξη και την επιθυμία να δείξουν τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το δοκάρι στο ματς με την Ξάνθη και το γκολ που ακολούθησε από τον Ομάρ: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι πράγματα που μπορούν να γίνουν, όμως το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει και να βάζει 4 γκολ, αυτό είναι το ζητούμενο».

Για την παρουσία του κόσμου των Πειραιωτών: «Η παρουσία του κόσμου εδώ είναι για εμάς μία νίκη. Είναι κάτι σαν τίτλος το γεγονός ότι πάντα μας στηρίζουν, είναι πάντα στο πλευρό μας. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε ένα τίτλο».

Για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό. «Γενικότερα ευχαριστημένος».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ