Δεκάρι και στην Εθνική
Νέα τάξη πραγμάτων στην Εθνική. Ο Μίκαελ Σκίμπε κάνει πολλές δοκιμές και αλλάζει το σύστημα της ελληνικής ομάδας. Με τρεις παίκτες στην άμυνα και λίμπερο.
Διότι αυτό φάνηκε στο πρώτο δίτερμα που έγινε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα φιλικά με το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία, αντίστοιχα. Με τριάδα στην άμυνα, ένα κλασικό ανασταλτικό μέσο μπροστά από τα στόπερ, δύο μπακ-χαφ στις πτέρυγες, δύο κεντρικά χαφ και τον Φορτούνη πίσω από τον Μήτρογλου.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Θρύλου και πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο σύστημα αυτό του Σκίμπε θα έχει ένα ρόλο συνδετικού "κρίκου" ανάμεσα στους κεντρικούς μέσους και την επίθεση. Κοινώς, ο Γερμανός προπονητής θέλει να εκμεταλλευτεί και την εκτελεστική δεινότητα του Φορτούνη, που φέτος σκοράρει με μεγάλη συχνότητα με τον Ολυμπιακό, και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.












