ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σοβαρότητα, συγκέντρωση, δουλειά και κίνητρο

Σοβαρότητα, συγκέντρωση, δουλειά και κίνητρο

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Ολυμπιακός αποδίδει το καλύτερο και το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αυτό είναι πασιφανές. Το παραδέχεται και το αναγνωρίζει κάθε νοήμων φίλαθλος. Αποδείχθηκε και στο τελευταίο φετινό ματς στο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο την Ξάνθη, όπου ο Θρύλος επικράτησε με 4-0.

Ωστόσο, η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Απομένουν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Λαμία και Λάρισα, για το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο όπως πρέπει.

Να πάρουν, δηλαδή, δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, βγάζοντας σοβαρότητα και συγκέντρωση προκειμένου να συνεχίσουν να προσφέρουν θέαμα, παίρνοντας τα πολυπόθητα τρίποντα. Η επιπλέον δουλειά και το κίνητρο δεν τελειώνουν ποτέ.

Στο γεγονός αυτό στάθηκε, θυμίζουμε, και ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο προπονητή να τονίζει, μεταξύ άλλων: «Σοβαρότητα, συγκέντρωση και πολλή δουλειά. Σκοπεύουμε να ολοκληρώσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή η φανέλα ορίζει δέσμευση και πρέπει κάθε στιγμή να ανταποκρινόμαστε».

Όπως και να ‘χει, οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει με πράξεις ότι διαθέτουν σωστή νοοτροπία, συνεχίζοντας να έχουν υψηλό κίνητρο μέχρι το φινάλε, παρά το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε εκτός τίτλων. Κάτι που δείχνει το… δρόμο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου ο πήχης θα είναι πολύ μεγάλος…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ