ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Β. Μαρινάκη στον κόσμο της Νότιγχαμ!

Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Β. Μαρινάκη στον κόσμο της Νότιγχαμ!

Στην απόφαση να καλύψει τα έξοδα των φιλάθλων της Νότιγχαμ Φόρεστ στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΚΠΡ, στο «Loftus Road Stadium», για την 45η αγωνιστική της Championship, προχώρησε ο ιδιοκτήτης των «κόκκινων», Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Μάλιστα, η αγγλική ομάδα ενημέρωσε επισήμως για την απόφαση του ηγέτη του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτη και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πολύ όμορφη κίνηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον κόσμο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Ως ένα ευχαριστώ για την φανταστική υποστήριξη από τους φιλάθλους της Νότιγχαμ Φόρεστ στα εκτός έδρας παιχνίδια αυτήν τη σεζόν, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ευάγγελος Μαρινάκης θα αποζημιώσει όλους εκείνους που πλήρωσαν για το ταξίδι για το αυριανό παιχνίδι στην έδρα της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.

Η δέσμευση και η αφοσίωση που έδειξαν οι φίλαθλοι της Φόρεστ αυτήν τη σεζόν είδε τους «κόκκινους» να αριθμούν σε μέσο όρο 2.140 οπαδούς στα 23 εκτός έδρας παιχνίδια στην Sky Bet Championship, με τον υψηλότερο αριθμό να είναι αυτός κόντρα στην Ντέρμπι Κάουντι.

Για τους φιλάθλους που εξασφάλισαν θέση στο λεωφορείο διαδικτυακά ή μέσω των τηλεφωνικών μας γραμμών, το γραφείο εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο τη διαδικασία της αποπληρωμής σας, με την πληρωμή σας να επιστρέφεται στον τραπεζικό σας λογαριασμό στις επόμενες 3-5 εργάσιμες μέρες. Ωστόσο, αν έχετε αποκτήσει προσωπικά το εισιτήριο για το ταξίδι σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε το γραφείο εισιτηρίων για να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ