ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από τον... Ολυμπιακό, υποψήφιος για Ρεάλ με 40+ εκατομμύρια!

Από τον... Ολυμπιακό, υποψήφιος για Ρεάλ με 40+ εκατομμύρια!

«Μάχη» με τη Λιόν για την απόκτηση του Φερλάν Μεντί έδωσε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2017, αλλά ο νεαρός αριστερός μπακ κατέληξε στη γαλλική ομάδα, με μεταγραφή από τη Χάβρη. Τον είχαν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι», αλλά δεν κατάφεραν να τον φέρουν στον Πειραιά. Φαίνεται, πάντως, από την πορεία του, πως είχαν τρομερό μάτι και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει φλέβα χρυσού!

Ο 24χρονος πλέον αριστερός μπακ είναι βασικός και αναντικατάστατος στη Λιόν και σύντομα μπορεί και να μην παίζει στην ίδια ομάδα! Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Marca», ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Τον θέλει πολύ στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον βλέπει ως τον διάδοχο του Μαρσέλο όταν εκείνος αποχωρήσει.

Σπουδαία εξέλιξη έχει δείξει ο Μεντί, ένας ποδοσφαιριστής που τσέκαρε μέχρι πριν δύο χρόνια ο Ολυμπιακός. Είναι χαρακτηριστικό και το γεγονός πως η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει εκτοξευτεί από το 1,25 εκατομμύρια ευρώ λίγο πριν πάρει μεταγραφή στη Λιόν, στα 30 εκατομμύρια αυτήν τη στιγμή! Λέγεται, μάλιστα, πως η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ!

Τρομερό!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ