ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Το «χτίσιμο» είχε ιδανική εκκίνηση

Το «χτίσιμο» είχε ιδανική εκκίνηση

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός το «χτίσιμο» της νέας σεζόν. Και ο καλύτερος τρόπος είναι, αναμφίβολα, η παραμονή του βασικού του τερματοφύλακα. Ο Θρύλος ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Ζοσέ Σα, τα βρήκε και με τον ίδιο και επισημοποίησε έτσι τη μεταγραφή.

Τι καλύτερο, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό και τον προπονητή του το γεγονός πως διατήρησε στις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα και που στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν που πέρασε έδειξε μεγάλη σταθερότητα και πολύ καλά στοιχεία.

Λένε ότι οι καλές ομάδες ξεκινάνε από τον «άσο». Και ο Ολυμπιακός φρόντισε να «δέσει» τον βασικό του τερματοφύλακα. Έναν πορτιέρο που «εξαργύρωσε» την κλήση στην Εθνική Πορτογαλίας με την παρουσία του και τις εμφανίσεις του με τον Θρύλο.

Η παραμονή, λοιπόν, του Ζοσέ Σα σημαίνει, πρακτικά, μία αλλαγή μείον στο ρόστερ της νέας περιόδου. Γιατί, είναι τελείως διαφορετικό να χρειαστεί να αλλάξεις, για παράδειγμα, τον δεύτερο τερματοφύλακά σου από το να χρειαστεί να κάνεις (τουλάχιστον) δύο μεταγραφές για τον «άσο» εκ των οποίων η μία θα ήταν για τον βασικό.

Ο Σα έμεινε στο Λιμάνι, ο Ολυμπιακός έκλεισε ένα σημαντικότατο θέμα και προχωράει με την ίδια δυναμική και στα επόμενα...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ