ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Πειραιάς και Ολυμπιακός, οι δύο μεγάλες μας αγάπες» (video)

«Πειραιάς και Ολυμπιακός, οι δύο μεγάλες μας αγάπες» (video)

Για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά, μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης όπου τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού. Ο ηγέτης του Θρύλου αναφέρθηκε και στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, τονίζοντας πως μπορεί να κοιτάει στα μάτια τους πολίτες του Πειραιά, ενώ ευχαρίστησε για τη βράβευση.

«Είμαστε τα τελευταία πέντε χρόνια στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη όσον αφορά τον Δήμο Πειραιά και θέλω να πω μετά απ’ όλα αυτά τα χρόνια, ότι μπορούμε και περπατάμε στους δρόμους του Πειραιά με ψηλά το κεφάλι και κοιτάζουμε όλους τους Πειραιώτες στα μάτια, γιατί τους είχαμε πει λίγα λόγια και τους είχαμε υποσχεθεί πολλά έργα. Και το πράξαμε σε όλο του το μεγαλείο. Επίσης, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και τη δεύτερη πενταετία. Μετά και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και πιστεύουμε ότι σε δύο χρόνια από σήμερα, θα περπατάτε σε έναν διαφορετικό Πειραιά. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο Δήμος επιχειρηματικά. Εμείς αγαπάμε τον Πειραιά, όπως αγαπάμε και τον Ολυμπιακό. Είναι οι δύο μεγάλες μας αγάπες και πορευόμαστε έτσι! Εκτός ότι ζητάω απ’ όλους σας την συμπαράστασή σας, στον τίμιο αγώνα που έχουμε ξεκινήσει. Στις 26 Μαΐου θέλουμε να είμαστε για άλλη μία φορά ΝΙΚΗΤΕΣ, γιατί εμείς έχουμε συνηθίσει σε μεγάλες νίκες. Μένουν λίγες ημέρες ακόμα, θα τρέξουμε λίγο παραπάνω για να κερδίσουμε για ακόμα μία φορά! Τελειώνοντας, θέλω να σας πω κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Και αυτό είναι το εξής: Όλοι εσείς εδώ που έχετε περάσει από τον Ολυμπιακό, σαν παίκτες, σαν προπονητές και σαν παράγοντες από διάφορες θέσεις, είστε πάντα κοντά! Είτε είστε μέσα στην ομάδα, είτε έξω από την ομάδα. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει ότι είμαστε όλοι ενωμένοι. Η αγκαλιά μας είναι μεγάλη. Χωρίς εξαιρέσεις. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το βλέπω αυτό εδώ απόψε. Αλλά όχι μόνο εδώ, αλλά και σε όλη την Ελλάδα! Σας ευχαριστώ πολύ και να είστε πάντα καλά!».

Δείτε το βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τίμησαν τον ηγέτη του Ολυμπιακού (photos)

    Τίμησαν τον ηγέτη του Ολυμπιακού (photos)

    Οι θρύλοι του Θρύλου βράβευσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Θέλουμε να είμαστε για άλλη μία φορά ΝΙΚΗΤΕΣ, γιατί εμείς έχουμε συνηθίσει σε μεγάλες νίκες», είπε μεταξύ άλλων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ