ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Κινήσεις για μία ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο»

«Κινήσεις για μία ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο»

Παρουσία (και) του Βαγγέλη Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε το 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 στην αίθουσα  του V’ammos όπου πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις αρκετών θρύλων του Θρύλου. Το «παρών» έδωσαν οπαδοί από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο! Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης υποδέχτηκε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μαζί παρακολούθησαν τις ξεχωριστές βραβεύσεις από ιστορικά μέλη της Θύρας 7.

Μάλιστα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού αποθεώθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και μίλησε για πολλά ζητήματα. Το κυριότερο; Υποσχέθηκε μεταγραφές που θα δυναμώσουν το σύλλογο και θα τον κάνουν να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο.

«Ήταν μια χρονιά που είχαμε την καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα και ο κόσμος το αναγνώρισε με τη μαζική του παρουσία και το σωστό χειροκρότημα στους παίκτες και τον προπονητή μας.

Του χρόνου θα κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη θέλουμε να προχωρήσουμε. Εμείς άλλωστε είμαστε η ομάδα που φέρνει τους περισσότερους βαθμούς στη χώρα μας», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Φυσικά, για ακόμα μία φορά δήλωσε πως θα είναι δίπλα στο τμήμα Μπάσκετ του συλλόγου και στους αδερφούς Αγγελόπουλους. Σχολίασε όλες τις εξελίξεις που υπάρχουν, επισημαίνοντας πως θα υποστηρίξει τις αποφάσεις των ιδιοκτητών της ΚΑΕ που μαζί με τον κόσμο θα αποφασίσουν το τι μέλλει γενέσθαι.

Για την πρόκριση επί της Μίλαν: «Θα θυμόμαστε για πάντα το ιστορικό βράδυ με τη Μίλαν! Από άποψη ονόματος του αντιπάλου και σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ήταν ομίλων αλλά ουσιαστικά ήταν νοκ άουτ, ο αποκλεισμός της Μίλαν ήταν η ιστορικότερη πρόκριση μας».

Για τον Ερασιτέχνη: «Ο άθλος τους Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα συνεχιστεί. Είμαστε ο μόνος σύλλογος στην Ευρώπη που έχει καταφέρει τόσα κατορθώματα σε μια δεκαετία. Με ότι είναι απαραίτητο για την επιβίωση και την υγεία του Ερασιτέχνη θα συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών».

Για τη δέσμευσή του για το Κολυμβητήριο: «Έχω δεσμευτεί και στο παρελθόν ότι με προσωπικά μου έξοδα θα φτιαχτεί ένα κολυμβητήριο για να στεγάσει τα τμήματα πόλο που κατακτούν ευρωπαϊκές κορυφές αλλά και την κολύμβηση και θα είναι ένα στολίδι του Πειραιά μας. Περιμένουμε να μας δοθεί ο χώρος».

Τέλος, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, κλείνοντας, είπε: «Για την πόλη του Πειραιά θέλω να πω ότι είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Ξέρετε ότι Πειραιάς και Ολυμπιακός είναι ένα! Και αυτές τις ημέρες που περπατάω στους δρόμους του Πειραιά ή σε εκδηλώσεις που βρίσκομαι με κάνει πολύ χαρούμενο το ότι νοιώθω ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Βλέπω ανθρώπους για παράδειγμα που εργάστηκαν στον Ολυμπιακό και τώρα δεν είναι στην ομάδα να είναι δίπλα μας και να μας υποστηρίζουν με πάθος. Αυτό θέλω και από εσάς. Να είστε αγαπημένοι. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Είμαστε νικητές».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ