ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλοι μαζί! Μία οικογένεια! Μία γροθιά...

Όλοι μαζί! Μία οικογένεια! Μία γροθιά...

Ο Ολυμπιακός είναι ένα. Ενιαίος και αδιαίρετος. Μία γροθιά, μία μεγάλη οικογένεια. Αποδείχθηκε με περίτρανο τρόπο και στο χθεσινό 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7. Πάμε, όμως, να τα πάρουμε με τη σειρά.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε μεταγραφές που θα δυναμώσουν περεταίρω το σύλλογο και θα τον κάνουν να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο στο δρόμο για την επιστροφή του στην κορυφή.

Φυσικά, ο ηγέτης του Θρύλου αποθεώθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι γέμισαν από αισιοδοξία και σιγουριά με τα όσα άκουσαν.

Από εκεί και πέρα, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών εξέφρασε την απόλυτη και καθολική του στήριξη στους αδερφούς Αγγελόπουλους. Και τόνισε ότι θα είναι δίπλα τους στην προσπάθειά τους να το πάνε μέχρι τέλους στο… «φάρο» του ελληνικού μπάσκετ, που καλούνται να πολεμήσουν το σύστημα.

Άλλωστε, και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο πρώτο ματς των πλέι οφ του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, μένοντας πιστοί στη θέση τους.

Μία κίνηση με την οποία έδειξαν να συμπορεύονται απόλυτα άπαντες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι οπαδοί του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Όσον αφορά στον Ερασιτέχνη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε ότι ο άθλος και οι επιτυχίες των τμημάτων του Θρύλου θα συνεχιστούν και θα γίνουν οι απαιτούμενες κινήσεις για την υγεία και την επιβίωσή τους.

Όπως και να ‘χει, το μήνυμα ενόψει της επόμενης ημέρας δόθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με τον Ολυμπιακό να αποδεικνύει ότι είναι μία μεγάλη οικογένεια. Μία γροθιά! Κάτι που τρέμουν οι... απέναντι και έχει γίνει αντιληπτό με κάθε τρόπο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ