ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τεράστιο... γκελ στον κόσμο για Βαλμπουενά!

Τεράστιο... γκελ στον κόσμο για Βαλμπουενά!

Μία... ανάσα από τον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Μάλιστα, θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Γάλλος παικταράς υπέγραψε ήδη μονοετές συμβόλαιο στον Θρύλο, κάτι που σημαίνει ότι τη νέα σεζόν θα φοράει τα ερυθρόλευκα.

Κάνοντας κανείς, λοιπόν, μία... βόλτα στα Social Media, διαπιστώνει ότι ο κόσμος του Θρύλου είναι ενθουσιασμένος με την προαναφερθείσα κίνηση.

Πρόκειται για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει κάνει τεράστιο... γκελ στους οπαδούς των Πειραιωτών. Οι λόγοι είναι, φυσικά, προφανείς.

Εφόσον αποκτηθεί και επίσημα ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, θα ανεβάσει κατακόρυφα την εμπειρία και την ποιότητα του ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς, αποτελώντας κίνηση... ματ για τη νέα σεζόν. Και την επιστροφή στην κορυφή και στους τίτλους.

Η αξία του Βαλμπουενά είναι αδιαμφισβήτητη, τα... κατορθώματά του είναι γνωστά σε όλους και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και να κάνει τη διαφορά. Όπως έκανε, δηλαδή, σε όσες ομάδες που αγωνίστηκε.

Ο κόσμος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, λοιπόν, είναι εκστασιασμένος με την εν λόγω κίνησ. Κάτι που αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων, από το γεγονός ότι επισκέπτεται τα προφίλ του Γάλλου παικταρά στα Social Media, ζητώντας του να έρθει στον Ολυμπιακό.

Άπαντες, λοιπόν, περιμένουν να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του παικταρά.


 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ