Αϊντχόφεν και Πλζεν οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Θρύλου!
Το Europa League κατέκτησε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 4-1 της Άρσεναλ στον τελικό της διοργάνωσης. Μετά το εν λόγω παιχνίδι, λοιπόν, ξεκαθάρισαν τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά στους υποψήφιους αντιπάλους του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Συγκεκριμένα, μετά την κατάκτηση της κούπας από τους «μπλε», οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών (μαζί με Βασιλεία) στην πρώτη τους κλήρωση για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 στην Ευρώπη.
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Θρύλου, λοιπόν, στην εν λόγω φάση θα είναι η Αϊντχόφεν από την Ολλανδία και η Πλζεν από την Τσεχία.
Να σημειωθεί, ότι εάν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα βρίσκονται ξανά στους ισχυρούς και στην επόμενη κλήρωση.
Από εκεί και πέρα, ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος θα μάθει τον αντίπαλό του στις 18 Ιουνίου. Με τα παιχνίδια να έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 23-24 Ιουλίου και στις 30-31 Ιουλίου.
Τέλος, η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένη για τις 22 Ιουλίου, ενώ τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 6-7 Αυγούστου και τις 13 Αυγούστου, αντίστοιχα.
Αναλυτικά:
ΙΣΧΥΡΟΙ
Βασιλεία (54.500)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (44.000)
ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ
Αϊντχόφεν (37.000)
Πλζεν (33.000)
Στο τρίτο προκριματικό γύρο βρίσκονται ήδη οι εξής ομάδες:
Πόρτο (93.000)
Ντιναμό Κιέβου (65.000)
Μπριζ (39.500)
Κράσνονταρ (34.500)
Μπασάκσεχιρ (10.500)
ΛΑΣΚ Λιντζ (6.250)









