"Διπλό" κορυφής! (video)

Με τον Μανουέλ Ντα Κόστα στην αρχική ενδεκάδα το Μαρόκο πέτυχε ένα πολύ σημαντικό "διπλό" στη Πραϊα κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα του 2017. Η ομάδα της Βόρειας Αφρικής νίκησε 1-0 με τον αμυντικό του Θρύλου να έχει αρκετά καλή παρουσία. Το μοναδικό τέρμα του ματς το σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ελ Αραμπί, στο 26ο λεπτό.

Το Μαρόκο είναι στην πρώτη θέση στον όμιλό του, έχοντας το απόλυτο σε 3 αγωνιστικές. Και την προσεχή Τρίτη το βράδυ, στις 22:00, αντιμετωπίζει εκ νέου το Πράσινο Ακρωτήρι, αυτή τη φορά εντός έδρας και πιο συγκεκριμένα στο Μαρακές. Κι αν κάνει το "2 στα 2" σε αυτή τη σειρά αγώνων, θα βρεθεί με το ενάμιση... πόδι στα τελικά της διοργάνωσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Κλήθηκε στην Εθνική Μαρόκου ο Ντα Κόστα

    Κλήθηκε στην Εθνική Μαρόκου ο Ντα Κόστα

    Στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας του Μαρόκου ενόψει των δύο αναμετρήσεων με το Πράσινο Ακρωτήρι, για τα προκριματικά του Copa Africa 2017, κλήθηκε ο 30χρονος στόπερ του Ολυμπιακού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ