ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μεταγραφικός σχεδιασμός και κόσμος... δείχνουν κορυφή!

Μεταγραφικός σχεδιασμός και κόσμος... δείχνουν κορυφή!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει τα... ραντάρ τους σε πολλά πρωταθλήματα, έχουν θέσει τον πήχη ψηλά και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουν στην κορυφή και στους τίτλους.

Η... αρχή έγινε με την παραμονή και την αγορά με κανονική μεταγραφή του Ζοσέ Σα, αλλά και τη σπουδαία απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά, Του Γάλλου παικταρά που διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία να κάνει τη διαφορά (και) με τον Θρύλο.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν στις θέσεις που χρειάζεται, προκειμένου να δυναμώσουν και άλλο το ρόστερ τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αντίστοιχα.

Οι άνθρωποι του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου βρίσκονται σε επαφές και διαπραγματεύσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, κάνοντας τα πάντα για να ολοκληρώσουν θετικά τις υποθέσεις.

Τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει όλο αυτό το διάστημα, λοιπόν, και βρίσκονται στο κάδρο του Ολυμπιακού, είναι αυτά των Σεμέδο και Σκρτελ για το κέντρο της άμυνας, Μάρκους Μπεργκ για την επίθεση και Εντουάρντο για τη μεσαία γραμμή.

Φυσικά, το γεγονός αυτό δε σημαίνει ότι ο Θρύλος δεν εξετάζει και άλλους ποδοσφαιριστές, έχοντας αρκετές εναλλακτικές λύσεις.

Όπως και να ‘χει, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του, φέρεται αποφασισμένος να κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Με τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι ενθουσιασμένος από τα όσα βλέπει, γεγονός που μεταφράζεται στις περισσότερες από 8.000 ανανεώσεις των καρτών διαρκείας.




 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ