ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποχαιρέτησε Ολυμπιακό ο Χασάν (video)

Αποχαιρέτησε Ολυμπιακό ο Χασάν (video)

Τον Ολυμπιακό αποχαιρέτησε ο Αχμέντ Χασάν, μέσω μηνύματος που ανάρτησε στα Social Media.

Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο οποίος επέστρεψε στην Μπράγκα, ανάρτησε το σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε τον Θρύλο και τον κόσμο του για τη στήριξη και τα όσα έζησε.

Για την ακρίβεια, ο διεθνής επιθετικός έγραψε: «Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό, για όλα όσα μοιραστήκαμε, από την πρώτη μέρα. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και θα μου λείψετε όλοι... Θα σας υποστηρίζω πάντα...»

Δείτε την ανάρτηση του Αχμέντ Χασάν:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I would like to say thank you to everyone at Olympiakos for everything we shared since day one, and a special thank you to the fans who have always supported me on and off the pitch. I wish you all the best and I will miss you all... I will always be supporting you .. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό, για όλα όσα μοιραστήκαμε, από την πρώτη μέρα. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και θα μου λείψετε όλοι... Θα σας υποστηρίζω πάντα...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9) στις 3 Ιούν, 2019 στις 1:37 μμ PDT

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ