ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκόραρε ο ασταμάτητος Βρουσάι

Σκόραρε ο ασταμάτητος Βρουσάι

Εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Βίλεμ πραγματοποίησε πέρσι ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη ορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο διεθνής επιθετικός συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα, κάτι που απέδειξε και με την Εθνική Ελπίδων, με την οποία σκόραρε!

Συγκεκριμένα, στο 61’ της αναμέτρησης με το Σαν Μαρίνο, στο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-21, με άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής, ο νεαρός άσος έκανε το 4-0. Και συνέβαλε στη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 5-0.

Για την ιστορία, τα υπόλοιπα γκολ σκόραραν οι Καμπετσής (26’, 68’) και Παυλίδης (29’, 37’). Όπως και να ‘χει, ο Βρουσάι, ο οποίος αγωνίστηκε για 75’, πραγματοποίησε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση, συνεχίζοντας να τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του...

Ελλάδα: Στεργιάκης, Ουές (66' Λυρατζής), Κατράνης, Δημητρίου, Τσιγγάρας, Καμπετσής (74' Δουβίκας), Παυλίδης, Νικολάου (66' Γιαννούτσος), Λημνιός (66' Βάρκας), Βρουσάι (75' Ζωγραφάκης), Μιλόγεβιτς.

Σαν Μαρίνο: Ντε Άντζελις, Μορέτι, Ντολτσίνι, Βαλεντίνι (86' Μπαμπόνι), Τσεκέτι, Μικελότι (67' Πανκότι), Τομασίνι (85' Κουαράντα), Κόντι, Λιβεράνι (67' Ντε Άντζελις), Τσεκαρόλι (54' Μούκιολι), Ράσκι.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ