ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Ο... σκληρός Μαρτίνς και οι μεγαλύτερες απαιτήσεις συγκριτικά με πέρσι!

Ο... σκληρός Μαρτίνς και οι μεγαλύτερες απαιτήσεις συγκριτικά με πέρσι!

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα για τον Ολυμπιακό, με τους ποδοσφαιριστές να υποβάλλονται σε εργομετρικές εξετάσεις και να ξεκινούν προπονήσεις.

Άρχισαν, δηλαδή, τη σκληρή δουλειά για τη νέα σεζόν, αρχής γενομένης από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα δώσουν στα τέλη Ιουλίου, κόντρα σε Αϊντχόδεν ή Πλζεν.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται και σκοπεύει να βγάλει το... λάδι στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φυσική και αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει αποδείξει κατά την παρουσία του στον πάγκο των Πειραιωτών ότι δίνει τεράστια έμφαση και βαρύτητα στις προπονήσεις, την ένταση των οποίων αναμένεται να αυξήσει συγκριτικά με πέρσι. Και αυτό, διότι φέτος οι απαιτήσεις είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Συνεπώς, τόσο στο πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Ελλάδα, όσο και αργότερα στο εξωτερικό, στην Πολωνία, για την ακρίβεια, που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο, τους «ερυθρόλευκους» τους περιμένει σκληρή δουλειά. Και έτσι πρέπει να γίνει.

Από την πλευρά τους οι παίκτες της ομάδας έχουν διαπιστώσει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι δεν έχουν την... πολυτέλεια να επαναπαύονται με τον 48χρονο κόουτς, καθώς ζητά από άπαντες να δίνουν το 100% στην προπόνηση. Τη στιγμή που πάντα δίνει την ευκαιρία σε όσους είναι πιο έτοιμοι. Σε όλα τα επίπεδα.

Ζητούμενο, λοιπόν, για τον Μαρτίνς είναι να βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν πρέπει, σε μία σεζόν με περισσότερα παιχνίδια από ότι πέρσι, που οι απαιτήσεις και οι φιλοδοξίες είναι τεράστιες...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ