ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Τρία γκολ από δικά μας λάθη...»

«Τρία γκολ από δικά μας λάθη...»

Στα λάθη που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας και έφεραν την απρόσμενη ήττα από την Αρμενία, στάθηκε ο Λεονάρντο Κούτρης, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV. «Εμείς φταίμε. Δεχθήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όταν δέχεσαι γκολ από συνεργασία ή σουτ, λες οκ μπράβο στον αντίπαλο. Αλλά ήταν από δικά μας λάθη.

Το θέμα είναι και ψυχολογικό, όχι μόνο αγωνιστικό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Δώσαμε τρία γκολ. Προσπαθήσαμε. Τρέξαμε. Παλέψαμε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε.

Ελπίδα υπάρχει. Όσο υπάρχουν παιχνίδια, υπάρχει και ελπίδα. Αλλά ο δρόμος είναι δύσκολος. Θα παλέψουμε, μήπως γίνει το θαύμα. Έχουμε πολύ δρόμο.

Δεν είναι δικαιολογία η κούραση. Αυτό που θέλουμε είναι να καθαρίσει το κεφάλι μας. Αισθανόμαστε στεναχώρια και πίκρα. Δεν μας φταίει κάποιος άλλος. Δεχθήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη», ήταν τα λόγια του διεθνούς μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος έπαιξε βασικός σε όλο το 90λεπτο, όπως, επίσης, και ο Κώστας Φορτούνης και ο Γιώργος Μασούρας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ