ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ο Βαλμπουενά τηλεφωνεί και θέλει Σκρτελ στον Ολυμπιακό»!

«Ο Βαλμπουενά τηλεφωνεί και θέλει Σκρτελ στον Ολυμπιακό»!

Ναι μεν δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον Μάρτιν Σκρτελ, όμως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή επαναφέρει το θέμα του για τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μιτχάτ Χαλίς, σε δηλώσεις του στην Τουρκία και την ιστοσελίδα «ajansspor», αποκάλυψε πως ο Ματιέ Βαλμπουενά τηλεφωνεί καθημερινά στον Σκρτελ για να έρθει στον Ολυμπιακό!

Ο Γάλλος μέσος θέλει να συνεργαστεί και πάλι με τον Σλοβάκο, καθώς ήταν συμπαίκτες στη Φενέρμπαχτσε, με τον Μιτχάτ Χαλίς να δηλώνει:

«Κάθε μέρα ο Βαλμπουενά παίρνει τηλέφωνο τον Σκρτελ. Του ζητάει να πάει στον Ολυμπιακό. Τον εμπιστεύεται τον Σκρτελ γιατί ξέρει τι μπορεί να κάνει και να προσφέρει στην ομάδα. Προσπαθεί να πείσει και τον Ολυμπιακό να προχωρήσει στη διαδικασία απόκτησής του γιατί πιστεύει ότι οι δυο τους μπορούν να πετύχουν πολλά στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά τους οι Έλληνες πιέζουν, χωρί όμως να έχει ξεκαθαρίσει κάτι».

Παράλληλα, είπε για τις προτάσεις που έχει: «Κάναμε μία συνάντηση με τη Φενέρμπαχτσε. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι αυτή τη στιγμή για τη συνάντηση αυτή, μπορεί και να φύγει από τη Φενέρ. Γενικά είναι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Δεν θα έπαιζε πλέον σε χώρες που κάνει κρύο όπως είναι η Αγγλία και η Ρωσία. Είναι αρκετοί οι σύλλογοι που θέλουν τον Σκρτελ».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ