ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΜΠΑΜ! Φέρνει τον παιχταρά Σουντανί ο Θρύλος!

ΜΠΑΜ! Φέρνει τον παιχταρά Σουντανί ο Θρύλος!

Εκεί που τα βλέμματα στο μεταγραφικό μέτωπο φαίνονταν να είναι αλλού, ήρθε το ΜΠΑΜ από τον Ολυμπιακό με τον Χιλάλ Σουντανί!

Ο Αλγερινός παιχταράς, σύμφωνα με πληροφορίες του REDKING αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Θρύλο.

Το ενδιαφέρον στον Σουντανί είχε μεταφερθεί εδώ και καιρό. Οι «ερυθρόλευκοι» έτσι, έκαναν μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη στον κόσμο τους και φέρνουν έναν παίκτη που θα δώσει πολύτιμες λύσεις, τόσο στη δεξιά πλευρά, όσο και στην επίθεση όπου μπορεί να αγωνιστεί.

Ο Σουντανί, είχε κάνει ντεμπούτο στην Εθνική Αλγερίας αντικαθιστώντας τον Ράφικ Τζιμπούρ τότε και έφτιαξε πολύ το όνομά του στα πέντε χρόνια παρουσίας του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εκεί λατρεύτηκε, έκανε πράγματα και… θαύματα και έτσι ήρθε και η μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2018 στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Σουντανί, θα έρθει τις επόμενες ώρες στην Αθήνα, ώστε να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και να ενταχθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού. Μια ακόμη εξαιρετική λύση για τον Πέδρο Μαρτίνς, που ήταν αντίπαλός του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, καθώς ο Σουντανί για μια διετία είχε φορέσει τη φανέλα της Γκιμαράες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ