ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δύο... πολυεργαλεία στα «θέλω» του Μαρτίνς

Δύο... πολυεργαλεία στα «θέλω» του Μαρτίνς

Στην τελική ευθεία βρίσκεται, πλέον, η απόκτηση των Μπρούνο και Χιλάλ Σουντανί από τον Ολυμπιακό, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για να ενισχύσουν την ομάδα τη νέα σεζόν.

Τόσο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, λοιπόν, όσο και ο Αλγερινός εξτρέμ είναι παίκτες που καλύπτουν όλα τα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς. Και εξηγούμε...

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει αποδείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι θέλει να έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις. Που αποτελούν «πολυεργαλεία» για το σύλλογο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες.

Παίκτες, δηλαδή, στα... πρότυπα του σύγχρονου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, συμπεριλαμβάνονται οι Μπρούνο και Σουντανί. Θυμίζουμε, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν εξτρέμ, όσο και σαν «10άρι». Τη στιγμή όπου ο 31χρονος Αλγερινός άσος έχει την ευχέρεια να παίξει στα «φτερά» της επίθεσης, στη θέση «10», αλλά και στην κορυφή.

Ό,τι ακριβώς αρέσει και ζητάει ο 49χρονος κόουτς των Πειραιωτών, δηλαδή. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Μαρτίνς ήθελε πάρα πολύ αμφότερους τους δύο άσους, ανάβοντας το... πράσινο φως για την απόκτησή τους.


 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ