ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

9 χρόνια Μαρινάκης! Αγαπάμε ό,τι σας πονάει!

9 χρόνια Μαρινάκης! Αγαπάμε ό,τι σας πονάει!

Εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα κατά την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ήταν 18 Ιουνίου 2010 όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε να βγει μπροστά, σε μία δύσκολη εποχή, και να οδηγήσει το σύλλογο σε νέες, μεγάλες επιτυχίες.

Σε μία δύσκολη στιγμή, λοιπόν, για την ομάδα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εκεί. Και βγήκε μπροστά, ξοδεύοντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Ολυμπιακό και να τον κάνει και πάλι πρωταγωνιστή.

«Όλοι οι Ολυμπιακοί να είστε σίγουροι για το αύριο. Το μέλλον του συλλόγου θα είναι το ίδιο λαμπρό με το παρελθόν. Θέλω να ευχαριστήσω και τους εκπροσώπους του συλλόγου που βρίσκονται εδώ και θέλω από τους απλούς Ολυμπιακούς να μεταφέρετε το μήνυμα: Το μήνυμα της αισιοδοξίας, είμαστε ενωμένοι, είμαστε δυνατοί. Αυτό έχει σημασία γιατί όπως είπε ο κ. πρόεδρος αγαπάμε την ομάδα μας και μόνο, ο Ολυμπιακός είναι ένας.

Στα τέλη της δεκαετίας του ‘70 ήμουν μικρό παιδί και το ποδόσφαιρο ήταν όλη μας η ζωή. Εδώ ήταν το σπίτι μας, η ζωή μας, οι δουλειές μας και η αγάπη μας για τον ΟΣΦΠ. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και συγχωρέστε με. Ο πατέρας μου, μου μετέφερε την αφοσίωση στο σύλλογο μας και θέλω να δεσμευθώ ότι τα νέα παιδιά θα ζήσουν ανάλογες στιγμές με εμάς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

9 χρόνια μετά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο κόσμος του Ολυμπιακού έχουν να υπερηφανεύονται για την ομάδα, για τις επιτυχίες, τους τίτλους, τις διακρίσεις, τις μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες, τους σπουδαίους παίκτες που έχουν έρθει, την ατελείωτη στήριξη της ΠΑΕ στην κοινωνία μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, φυσικά, εκτός από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο ηγέτης του συλλόγου στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του και τον Ερασιτέχνη, ενισχύοντάς τον κάθε χρόνο και βοηθώντας στο να έρθουν μεγάλοι αθλητές και μεγάλες επιτυχίες, ακόμη και ευρωπαϊκά τρόπαια.

9 χρόνια Μαρινάκης, λοιπόν. Αγαπάμε ό,τι σας πονάει!

Συνέχισε έτσι, Πρόεδρε!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ