ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στα μέτρα του, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή

Στα μέτρα του, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή

Δεν χωράει αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός απέφυγε το πολύ μεγάλο εμπόδιο της Αϊντχόφεν στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Ωστόσο, όποιος νομίζει ότι θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, είναι γελασμένος. Η δευτεραθλήτρια Τσεχίας είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή.

Φυσικά, αυτό που προέχει είναι να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, τόσο αγωνιστικά, όσο και μεταγραφικά.

Τα παιχνίδια είναι σε περίπου ένα μήνα (23/24-6 και 30/31-6) και ο Ολυμπιακός οφείλει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση για να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να πάρει την πρόκριση. Θυμίζουμε, αυτή η πρόκριση κρίνεται πολύ σημαντική όχι μόνο γιατί θα συνεχίσει η ομάδα να ελπίζει στο όνειρο να παίξει και πάλι στους ομίλους, αλλά και γιατί του δίνει αυτομάτως το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Περνάς τη Βικτόρια Πλζεν; «Κλειδώνεις» το Europa League και παλεύεις όσο μπορείς για το Champions League.

Πιο... βατή, λοιπόν, η Βικτόρια Πλζεν από την Αϊνχτόφεν, αλλά ο Ολυμπιακός θα την πατήσει αν μπει χαλαρά και δεν προσέξει. Μεγάλη προσοχή λοιπόν και ετοιμότητα, θα πρέπει να δείξει ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς ώστε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Θρύλε, γερά!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ