ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανακοινώνει αποστολή ο Μαρτίνς

Ανακοινώνει αποστολή ο Μαρτίνς

Μετά από περίπου δέκα μέρες προπονήσεων, με αρκετά νέα πρόσωπα (είτε παίκτες που δεν ήταν πέρσι στο σύλλογο, είτε παίκτες από την Ακαδημία), ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να γνωστοποιήσει την αποστολή που έχει επιλέξει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους προτού αναχωρήσουν για την Πολωνία και το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Εκεί, θα υπάρχουν νέα πρόσωπα, μιας και από τη Δευτέρα ενσωματώνονται και οι διεθνείς παίκτες.

Την Κυριακή ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του και την ίδια μέρα θα ανακοινώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα κάνουν το ταξίδι για την Πολωνία. Εκεί όπου θα ξεκινήσει επί της ουσίας το «χτίσιμο» του Θρύλου.

Θυμίζουμε, στο διάστημα παραμονής του στην Πολωνία, ο Ολυμπιακός θα δώσει τέσσερα φιλικά. Στις 28 Ιουνίου θα παίξει με την Πογκόν, στις 29/6 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, στις 3 Ιουλίου με τη Λέγκια Γκντανσκ και στις 5/7 με τη Γιαγκελόνια.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ