ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη», λέει η Κυβέρνηση για τον ΠΑΟΚ!

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη», λέει η Κυβέρνηση για τον ΠΑΟΚ!

Απίθανα πράγματα. Φοβερά! «Αποδόθηκε δικαιοσύνη», λέει η Κυβέρνηση για το νταμπλ που πήρε ο ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν. Για την ακρίβεια, η Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ (στην Α’ Θεσσαλονίκης) στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, μίλησε στο metrosport.gr και εξέφρασε τις απόψεις της και για την παραχώρηση του χώρου για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Έχουν... ενδιαφέρον όσα είπε η άλλοτε επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού. Ας τα δούμε...

-Σε περίπτωση που χάσετε στις εθνικές εκλογές πιστεύετε πως η Ν.Δ. θα βάλει εμπόδια στην κατασκευή της Νέας Τούμπας;
«Δουλέψαμε σκληρά για την παραχώρηση του γηπέδου. Θα είναι ένα αθλητικό έργο που θα αναζωογονήσει την περιοχή της Τούμπας και θα εξυπηρετήσει τόσο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όσο και την τοπική κοινωνία. Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος, αλλά σε περίπτωση που δεν κερδίσουμε τις εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βάλει εμπόδια».

-Τι άποψη έχετε για τον Ιβάν Σαββίδη;
«Καλωσορίζουμε τις επενδύσεις που έχουν θετικό αντίκτυπο στη χώρα, αλλά και το βασικό να εξυπηρετούν και τα συμφέροντα των εργαζομένων. Χαιρόμαστε που με τη σφραγίδα του κ. Σαββίδη ο ΠΑΟΚ κατέκτησε φέτος το νταμπλ. Αποδόθηκε δικαιοσύνη. Ευελπιστώ να γίνει κάτι ανάλογο και με τις άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης».

Μεγάλη η χαρά τους. Τόσο μεγάλη που δεν κρύβεται. Το καταλάβαμε, όμως. Φτάνει...

Ρε τι ζούμε...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ