ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Έδωσε το... σύνθημα (και) ο αρχηγός!

Έδωσε το... σύνθημα (και) ο αρχηγός!

Ο στόχος του Ολυμπιακού όσον αφορά στη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι πιο ξεκάθαρος από ποτέ. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά, να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή και στους τίτλους, πραγματοποιώντας παράλληλα, μία καλή και αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, άλλωστε, «τρέχει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Τελευταία κίνηση από τους «ερυθρόλευκους», λοιπόν, αποτέλεσε η ανανέωση του Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός του Θρύλου υπέγραψε τη Δευτέρα (24/6) νέο, 4ετές συμβόλαιο, το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή και σε δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος.

«Πάμε όλοι μαζί να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, εκεί που ανήκει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής μεσοεπιθετικός. Ο «Φόρτου», λοιπόν, έδωσε, με τη σειρά του, το... σύνθημα για την επόμενη μέρα και αναφέρθηκε στο προφανές.

Κανείς στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο δεν έχει κρύψει τη «δίψα» του και την αποφασιστικότητά του να εκπληρωθούν οι στόχοι των Πειραιωτών τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τις βλέψεις και τις φιλοδοξίες να είναι πιο μεγάλες και ξεκάθαρες από ποτέ.

Το επιβεβαίωσε και ο αρχηγός, ο οποίος δε βλέπει την ώρα για σκληρή δουλειά, όντας έτοιμος και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που αξίζει και και έχει συνηθίσει να βρίσκεται...


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ