Για να καταλαβαίνουν κάποιοι τη διαφορά...
Έτσι για να τα λέμε και όλα, γιατί δεν το είδαμε και πουθενά να το αναφέρουν αυτό, και να καταλαβαίνουν ορισμένοι ποια είναι η μεγάλη διαφορά! Έφυγε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ γιατί είπε «ναι» στην πρόταση εκατομμυρίων που του έγινε από την Αλ Χιλάλ.
Προτίμησε τα λεφτά και άφησε στα... κρύα του λουτρού την ομάδα που ουσιαστικά τον ανέδειξε! Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους και δεν τη γράφουν. Ότι ο Λουτσέσκου τους «κρέμασε» και τους άφησε χωρίς προπονητή.
Και όχι γιατί υπήρξε κάποια διαφωνία της ομάδας με τον προπονητή, αλλά γιατί απλά προτίμησε τα παραπάνω λεφτά.
Αλλά κανείς δεν αναφέρει ότι φέτος το καλοκαίρι υπήρξε ένα παρόμοιο σενάριο, αλλά με διαφορετική εξέλιξη, στον Ολυμπιακό.
Και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πριν λίγο καιρό πρόταση εκατομμυρίων από την Αραβία. Κάτι το οποίο δεν είχε γραφτεί εδώ στην ΕΛλάδα για να το αμφισβητήσουν κάποιοι. Αλλά οι Πορτογάλοι το είχαν αποκαλύψει και συγκεκριμένα η «Α'Bola».
Όμως ο Μαρτίνς είχε πει «όχι»! Δεν προτίμησε τα λεφτά. Έμεινε στον Ολυμπιακό και συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του.









