ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θέλει δουλειά, αλλά θα είναι πανέτοιμος όταν πρέπει...

Θέλει δουλειά, αλλά θα είναι πανέτοιμος όταν πρέπει...

Την προετοιμασία του επί πολωνικού εδάφους συνεχίζει καθημερινά ο Ολυμπιακός, με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πραγματοποιούν σκληρή δουλειά και να τα δίνουν όλα. Στο διάστημα αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν και τρία φιλικά παιχνίδια κόντρα στις Πόγκον, Χάποελ Μπερ Σεβά και Λέγια Γκντανσκ.

Στα εν λόγω… τεστ, λοιπόν, ο Θρύλος έδειξε κάποια θετικά στοιχεία, ο Πορτογάλος προπονητής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και σχήματα, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες του, ωστόσο η ομάδα έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά. Κάτι απολύτως λογικό και αναμενόμενο για τα δεδομένα της εποχής.

Όπως και να ‘χει, ο στόχος των Πειραιωτών είναι ξεκάθαρος. Ποιος είναι αυτός; Να είναι πανέτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Αυτό είναι το ζητούμενο και πάνω σε αυτό το πλαίσιο δουλεύουν άπαντες στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

Φυσικά, δεν αποτελεί… μυστικό ότι επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Κάτι που για να πετύχει, θα πρέπει σε πρώτο στάδιο να ξεπεράσει το εμπόδιο των Τσέχων.

Δεν είναι τυχαίο, βλέπετε, το γεγονός ότι άπαντες στις τάξεις του Θρύλου έχουν εκφράσει τη βεβαιότητά τους ότι θα παρουσιαστούν όπως πρέπει στην πρώτη αναμέτρηση στις 23 Ιουλίου. Με τη «δίψα» για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League να είναι τεράστια…


 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ