ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μία... μηχανή των γκολ στον Θρύλο!

Μία... μηχανή των γκολ στον Θρύλο!

Χωρίς καμία αμφιβολία, το τελευταίο διάστημα η υπόθεση που «έκαιγε» τον Ολυμπιακό όσον αφορά στο μεταγραφικό σχεδιασμό, ήταν η απόκτηση επιθετικού. Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Θυμίζουμε, ο Μαροκινός στράικερ βρίσκεται από την Παρασκευή (5/7) στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο και εν συνεχεία να ταξιδέψει στην Αυστρία. Προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Θρύλου και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί ο Θρύλος να κοίταξε και να εξέτασε αρκετές περιπτώσεις φορ, ωστόσο κατέληξε  στον σπουδαίο 32χρονο άσο, ο οποίος αποτέλεσε διακαή πόθο του Πορτογάλου κόουτς. Οι λόγοι είναι ξεκάθαροι.

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις του 49χρονου τεχνικού, όντας πραγματικός «killer» στην επίθεση. Κάτι που αποδεικνύεται και από τα στατιστικά του.

Σας τα παραθέτουμε...

43 γκολ σε 130 συμμετοχές με τη Γρανάδα στη La Liga.
1 γκολ σε 4 συμμετοχές με τη Γρανάδα στο Copa del Rey.
74 γκολ σε 59 συμμετοχές με την Αλ Ντουχαΐλ στη Stars League.
20 γκολ σε 25 συμμετοχές με την Αλ Χιλάλ και την Αλ Ντουχαΐλ στο AFC Champions League.
11 γκολ σε 34 συμμετοχές με την Καέν στη Ligue 2
17 γκολ σε 40 συμμετοχές με την Καέν στη Ligue 1
12 γκολ σε 21 συμμετοχές με την Αλ Χιλάλ στην Professional League.
178 γκολ σε 315 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο!
15 γκολ σε 37 συμμετοχές με το Μαρόκο.

Όπως και να ‘χει, ολοκληρώνεται μία από τις σημαντικότερες υποθέσεις του μεταγραφικού… παζλ του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάθε λόγο να χαμογελάει και να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση!


 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ