ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ομάδα και κόσμος το περιμένουν πώς και πώς...

Ομάδα και κόσμος το περιμένουν πώς και πώς...

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πολωνία και την Αυστρία, αντίστοιχα, επιστρέφοντας την Πέμπτη (11/7) στη βάση του, στην Ελλάδα.

Από την Παρασκευή (12/9), λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά στο Ρέντη, επιθυμώντας να είναι πανέτοιμοι στις αναμετρήσεις με την Βικτόρια Πλζεν, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μάλιστα, όπως είναι γνωστό, την Τρίτη (16/9), ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Νότιγχαμ Φόρεστ, στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της σπουδαίας, προγραμματισμένης φιλικής αναμέτρησης.

Το παιχνίδι με τον αγγλικό σύλλογο, λοιπόν, θα αποτελέσει την... πρόβα τζενεράλι των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με τους Τσέχους, για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ωστόσο, ο αγώνας με την Νότιγχαμ, θα έχει και μία… ιδιαιτερότητα. Συγκεκριμένα, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Και να πάρουν… γεύση από το Ναό.

Κάτι για το οποίο ανυπομονούν και «διψούν» άπαντες. Το έχουν επιβεβαιώσει και σε δηλώσεις τους. Φυσικά, και ο λαός του Ολυμπιακού, από την πλευρά του, δεν βλέπει την ώρα να πάρει ξανά θέση στην κερκίδα και να δει για πρώτη φορά φέτος, από κοντά, τον νέο Θρύλο.

Εν αναμονή του σπουδαίου φιλικού, λοιπόν, το οποίο περιμένουν άπαντες πώς και πώς...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ