ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τον καλύτερό μου εαυτό για τον κόσμο μας»

«Τον καλύτερό μου εαυτό για τον κόσμο μας»

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Χιλάλ Σουντανί στο φιλικό ματς με το Αμβούργο, στην Αυστρία. Με τον Αλγερινό εξτρέμ να ανεβάζει συνεχώς στροφές ενόψει της συνέχειας.

Ο 31χρονος άσος του Θρύλου, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της Nova για την προετοιμασία, την «πρώτη» του με τον Θρύλο, εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο Ναό. Και αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με την Πλζεν.

Για την προετοιμασία συνολικά: «Κάναμε μια αρκετά καλή προετοιμασία αυτή τη σεζόν με πολλά φιλικά. Είναι σημαντικό οτί δεν ηττηθήκαμε σε αυτά τα ματς. Σε κάθε παιχνίδι είχαμε βελτίωση. Νομίζω μας αξίζει να επιστρέψουμε σπίτι και να χαλαρώσουμε μετά από δύο εβδομάδες!»

Για το ανεπίσημο ντεμπούτο του: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι μετά από οκτώ μήνες. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα. Είμαι έτοιμος για τα επόμενα ματς».

Για το αν προσαρμόστηκε στην ομάδα: «Διαθέτουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες. Νιώθω πως βρίσκομαι εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό. Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή για να γίνουν οι φίλαθλοι μας χαρούμενοι και περήφανοι».

Για το αν ανυπομονεί να παίξει μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Καραϊσκάκη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για τα ματς με την Πλζεν: «Δεν μπορώ να πω αν θα είμαστε έτοιμοι, αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Μπορώ να πω πως δουλεύουμε πολύ και σκληρά. Το δείξαμε στα φιλικά ματς».

Για τον κολλητό του στην ομάδα: «Ο Βαλμπουενά είναι ο κολλητός μου. Είναι ο... γιος μου!»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ