ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Θα μου μείνει αξέχαστη, σε καλό δρόμο»

«Θα μου μείνει αξέχαστη, σε καλό δρόμο»

Εκ των μεγάλων διακριθέντων της προετοιμασίας του Ολυμπιακού σε Πολωνία και Αυστρία, αντίστοιχα, ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ο 17χρονος τερματοφύλακας, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται με τους τερματοφύλακες, στη συμμετοχή παιδιών από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα, αλλά και στους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

Για τη φετινή προετοιμασία: «Ήταν μια μεγάλη προετοιμασία και θα μου μείνει αξέχαστη. Ήταν ένα δύσκολο πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις και παλέψαμε για να προετοιμαστούμε για τα ματς που έρχονται με την Πλζεν. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε γι΄αυτόν τον αγώνα».

Για τη δουλειά που γίνεται με τους τερματοφύλακες στον Ολυμπιακό: «Οι τέσσερις τερματοφύλακες δουλεύουμε πολύ καλά σε εξαιρετικό κλίμα και με την προσθήκη του Μάριου (σ.σ. Σιαμπάνη). Ο Σα και ο προπονητής μας Παναγιώτης Αγριογιάννης, μεταδίδουν τις γνώσεις τους και έτσι δουλεύουμε!»

Για τη συμμετοχή παιδιών από την ακαδημία στην προετοιμασία: «Είναι πολύ όμορφο παιδιά σαν κι εμάς να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και να παίρνουν αυτές τις ευκαιρίες. Εύχομαι σε κάθε παιδί να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Θέλω να είμαι υγιής, να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχω πολλά παιχνίδια στην Κ19».

Για την εμφάνιση του κόντρα στο Αμβούργο: «Είναι ξεχωριστή η σημερινή (χθεσινή) μου εμφάνιση, αλλά δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίζει ακόμα και στα φιλικά, το ίδιο κι εμείς».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ