ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Και η ΕΠΟ για τον αρχηγό

Και η ΕΠΟ για τον αρχηγό

Εκτός του Ολυμπιακού, ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξιό γόνατο, προκάλεσε σοκ σε σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο αυτό, αρκετές ήταν οι ομάδες που ευχήθηκαν περαστικά στον αρχηγό του Θρύλου. Μία κίνηση που ακολούθησε, με τη σειρά της, και η ΕΠΟ, βγάζοντας τη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη προκαλεί έντονη θλίψη σε όλη την οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της καριέρας του η σκέψη μας είναι διαρκώς κοντά του. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα του και θα του συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο και σε όποιο χρόνο χρειαστεί.

Του ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση και είμαστε βέβαιοι ότι χάρη στον χαρακτήρα, τον επαγγελματισμό και την αθλητική του υποδομή θα επιστρέψει σύντομα και ακόμα πιο δυνατός, ώστε να ξεδιπλώσει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους το μοναδικό ταλέντο και τις αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικες του ικανότητες.

Με τον Κώστα Φορτούνη επικοινώνησε ήδη ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος του εξεφρασε την πλήρη συμπαράσταση και στήριξη της Ομοσπονδιας και του ευχήθηκε "γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στα γήπεδα"».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ